6 Idei de Business Online pe care le Poţi Pune în Acţiune chiar de Mâine

Să fii antreprenor nu înseamnă că trebuie neapărat să fii focusat doar pe facerea banilor. Internetul ne oferă foarte multe posibilităţi cu ajutorul cărora putem să începem propriul nostru business.

Mai jos vor fi listate o serie de idei cu privire la începerea propriului business online. Aceste tipuri de business îţi oferă posibilitatea să fii un antreprenor dedicat full-time sau part-time.

  1. Consultant SEO

Deţinătorii multor companii mai mici nu realizează importanţa măririi numărului de vizitatori astfel ca site-ul să apară printre primele atunci când oamenii caută companii care promovează valori asemănătoare. Educă-i tu pe deţinătorii companiilor mai mici si fă-i să realizeze importanţa acestui job pentru prosperitatea companiei lor. Utilizează-ţi capacităţile şi arată-le deţinătorilor de business cum să citească şi cum să-şi folosească datele de analiză corespunzător şi cum să-şi structureze conţinutul ca să adune mai mulţi vizitatori.

  1. Business coaching

Dacă posedezi o experienţă de business mai vastă, de ce nu ai creea un business care ar ajuta tinerii antreprenori să-şi găsească propria cale către succes? Poţi să-ţi foloseşti abilităţile pentru a ajuta noii deţinători de business să o inceapă cu dreptul şi să ajuţi antreprenorii cu experienţă să-şi menţină reputaţia. Ca să îţi arăţi cunoştineţele şi abilităţile şi să atragi clienţii, poţi să scrii articole despre business pe platforme bine cunoscute ca LinkedIn.

online business, afaceri remote

  1. Vinzător Specializat

Magazinele specializate sunt deja o profesie veche. Luând în considerare că aşa stă treaba, e mai bine să creezi un magazin online pentru a atrage consumatorii care caută anume produsele tale. Este audienţă pentru tot, fie că e vorba de construcţia casuţelor pentru păpuşe sau crearea mâncării organice pentur câini. Printr-un serviciu online cu caracteristică- coş online si cu caracteristică- comerţ electronic, business-ul tău poate fi operaţional. Mulţi vânzători o să livreze produse consumatorilor cu ajutorul site-ului tău, ceea ce înseamnă ca nu trebuie neapărat să deţii un inventar mare.

  1. Consultant al reţelelor de socializare

Companiile mai mari pot să angajeze un agent sau un lucrător care să lucreze full-time pentru a avea grijă de pagina lor de Facebook sau de Twitter, dar business-urile mici, de obicei, au singure grijă de acest aspect. Cu aşa multe responsabilităţi, deţinătorii de business-uri sunt adesea mult prea ocupaţi, copleşiţi sau nu işi dau seama ce impact au reţelele de socializare asupra potenţialilor consumatori. Astfel, deţinătorii de business nu au destul timp să elaboreze o strategie corectă de promovare. Fiind consultant, poţi să-i ajuţi să creeze tacticele cele mai bune, informându-i despre programele şi conţinuturile consumatorilor ţintă. Cu cât le creşte numărul de urmăritori, cu atât şi businessul tău.

5. Web Designer

Nu e nimic mai deranjant si mai neplăcut ca un site care e prost organizat, şi , de obicei le strică reputaţia si credibilitatea business-ului. Dacă ştii limbajul HTML puţin şi ai un ochi bun şi un talent ascuns de a fi designer, atunci poţi creea o companie care lansează site-uri uşor de folosit pentru companiile începătoare. Foloseşte-ţi abilităţile şi pune-le la treabă în favoarea business-urilor care vor să-şi mărească numărul de vizualizări. Fă-ţi un portofoliu şi apoi creează-ţi propriul tău website pe care îl vei folosi drept model şi pe care o să-l poţi arăta companiilor şi cu ajutorul căruia o să te promovezi.

  1. Asistent Manager

Ai aptitudini organizatorice impecabile? Dar dacă vine vorba despre curăţenie? Poţi să îndeplineşti aceste sarcini repede şi eficient? Poate a venit timpul să îţi foloseşti aceste abilităţi şi să devii un asistent personal sau un asistent manager. Companii mari ca TaskRabbit sau Zirtual îţi permit să te înregistrezi şi să îţi alegi sarcinile care vreai să le completezi, sarcini care includ research sau comisioane de funcţiune- şi să incepi să îţi construieşti clientela.

Sper că te-am entuziasmat şi măcar câţiva din cititorii articolului meu îşi vor incepe propriul lor business online!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *